Folije za ispravljanje zuba
QUICK ALIGNER

Prevencija... Zašto svi toliko o njoj govore?

,,Bolje spriječiti, nego liječiti" je izreka koja prevenciju predstavlja u punom sjaju. Ukoliko već imate zdrave zube i redovno dolazite na kontrole, lako vam je da razumijete bitnost prevencije. Malo teže to biva za one ljude koji nisu prevenciju shvatili ozbiljno na vrijeme, jer su mislili da kod stomatologa treba doći samo kada osjete bol. Međutim, to ne znači da je za prevenciju kasno. Nakon saniranja svih zuba, treba prevenirati ponovni nastanak karijesa i drugih oboljenja u usnoj duplji.

Podizanje svijesti o bitnosti prevencije, efektivno je samo ukoliko pacijente naučimo kako se pravilno održava oralna higijena.

Zbog generalno neredovnih posjeta stomatologu u našoj populaciji, ne ostaje nam puno zajedničkog vremena koje treba posvetiti ovako bitnoj stavci vezanoj za oralno zdravlje. Besplatne konsultacije, pregledi i kontrole jesu privilegija koju mnogi ljudi širom svijeta nisu u situaciji da imaju.
Upravo govoreći o ovoj temi, nas dio zadatka mi ispunjavamo, ostalo je sve na vama - pozivamo vas da mozda upravo danas pozovete i zakažete svoj prvi pregled!

Zakaži besplatne konsultacije

Da zakažete besplatne konsultacije popunite kontakt formu u nastavku

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.
Hvala! Vaš upit je proslijeđen!
Ups! Provjerite podatke i pokušajte ponovo.

Tekst neki ide odje da ih pozovemo da pozovu...

Pozovite nas