ISKUSTVA

Vanja Jovićević

Glumica

"Od prvog puta, pa do dana današnjeg ja sam samo željela da idem kod Nikole, da mi on popravlja zube. Ne samo zato što je on sjajan zubar, nego zato što je nevjerovatna energija kada ovdje dođete. Mogu reći da smo kroz ovo vrijeme postalji i prijatelji, ali ga jako cijenim zato što je najbolji zubar, a na prvom mjestu i zato što je nevjerovatan kao čovjek"

Slavko Kalezić

Glumac

"Godinama svjedočim najbolji mogući vid profesionalizma jedne nevjerovatne radne etike i surovog profesionalca koji je uvijek tu za svoje pacijente. Za veliki niz godina, kad god mi je bio potreban on je uvijek bio tu za mene. Nikola kao stomatolog posjeduje nevjerovatnu stručnost i ne mogu da opišem zadovoljstvo i zahvalnost što sve ove godine bezbrižno mogu da se osmjehujem"

Đina Jauković

Rukometašica

"Upotreba folija je jako praktična i jednostavna, a proces ispravljanja zuba ne traje dugo. Najbitnije je biti odgovoran i ispoštovati sve preporuke od doktora."

Nemanja Sekulić

Fudbaler

"Jednostavno odnos prema pacijentima, odnosno prema meni njegova stručnost i taj cijeli plan koji je on meni pokazao kako bi trebalo to da izgleda mi se svidio na samom početku i krenuli smo. Malo je reći da sam prezadovoljan urađenim."