ISKUSTVA

Vanja Jovićević

Glumica

"Od prvog puta, pa do dana današnjeg ja sam samo željela da idem kod Nikole, da mi on popravlja zube. Ne samo zato što je on sjajan zubar, nego zato što je nevjerovatna energija kada ovdje dođete. Mogu reći da smo kroz ovo vrijeme postalji i prijatelji, ali ga jako cijenim zato što je najbolji zubar, a na prvom mjestu i zato što je nevjerovatan kao čovjek"

Slavko Kalezić

Glumac

"Godinama svjedočim najbolji mogući vid profesionalizma jedne nevjerovatne radne etike i surovog profesionalca koji je uvijek tu za svoje pacijente. Za veliki niz godina, kad god mi je bio potreban on je uvijek bio tu za mene. Nikola kao stomatolog posjeduje nevjerovatnu stručnost i ne mogu da opišem zadovoljstvo i zahvalnost što sve ove godine bezbrižno mogu da se osmjehujem"

Đina Jauković

Rukometašica

"Upotreba folija je jako praktična i jednostavna, a proces ispravljanja zuba ne traje dugo. Najbitnije je biti odgovoran i ispoštovati sve preporuke od doktora."

Ivan Strugar

Sportista

"Dugi niz godina poznajem Nikolu i ja i moja porodica liječimo zube kod njega. Prepoznatljiv je po tome što je jednostavno, uglavnom bezbolno i vrlo brzo."

Marija Vuković

Atletičarka

"Cijeli tim je uljepšao moj osmijeh i sad ću više da se smijem i bolje da skačem.. do Pariza!"

Sofija Ševaljević

Bankarka

"Kako sam željela poraditi na estetici prirodno zdravih zuba, tu je važan perfeksionizan te sam proučavala koja je najbolja metoda za mene. Upravo tako sam došla do ordinacije Barović koji su apsolutni sinonim za kvalitet."

Nemanja Sekulić

Fudbaler

"Jednostavno odnos prema pacijentima, odnosno prema meni njegova stručnost i taj cijeli plan koji je on meni pokazao kako bi trebalo to da izgleda mi se svidio na samom početku i krenuli smo. Malo je reći da sam prezadovoljan urađenim."

Aleksa Golubović

"Imao sam malu dozu straha, koja je nestala nakon prvog puta kad sam sjeo na tu stolicu i svima bih preporučio da se samo usude ukoliko imaju isti problem kao ja jer je sa Nikolom sve došlo na svoje i bilo je potpuno bezbolno."

Ana Vučićević

"Kroz cijeli svoj život sam imala baš veliki strah od stomatologa, međutim otkad sam počela da dolazim u ordinaciju Barović to se totalno promijenilo i sad obožavam da dolazim."

Andjela Milić

"U početku dok je sve bilo u procesu, jedva sam čekala dan kad će da mi kaže "Gotovo je". Ali, sve smo radili temeljno zbog povreda koje su mogle da se dese i nakon dugo godina dobila sam prelijep osmijeh koji je uticao puno na mom samopouzdanju!"

Dubravka Šarović

"Slobodno ne brinite i opustite se, jer je Nikola veliki profesionalac kao i njegov cio tim. Što se tiče mojih novih zuba malo je reći da sam oduševljena."

Jelena Rudović

"Posebno me iznenadila doktorica Sandra Đaletić koja je radila na mojim zubima. Počeli smo sa popravkama a onda došli i do izrade krunica. Krajnjim rezultatom sam bila pozitivno iznenađena jer nisam bila svjesna da je uspjela da odradi tako dobar posao. Posebno mi se sviđa kompletan tim, ambijent i atmosfera koja vlada kod Barovića."

Jelena Božović

"Kod dr Bojana Komatine sam došla sa željom da imam lijep osmijeh i odmah sam osjetila jednu lijepu energiju cjelokoupnog tima, tako da su ispunili moje želje a za svoja pitanja bili dostupni maltine 24h dnevno."

Mirjana Tepša

"Dr. Nikola i njegov super-stručan tim se brinu o meni već par godina i imam samo riječi hvale. Uvijek su veseli, raspoloženi, tačni. Uvijek su tu sa pravim rješenjima i pravim informacijama. Idu u korak sa vremenom i to mi se dopada."