UPOZNAJTE nAŠ TIM
O NAMA

Iza svakog mađioničarskog trika, postoji i logika i nauka.
Tu nastupamo mi. U “Aesthetic & Dental centaru Barović” imamo znanje, opremu, ambijent, a i osmjehe, koje ćete željeti ponovo da vidite.

naš tim doktora

dr Nikola Barović

doktor stomatologije

Stomatološki fakultet sam završio u Beogradu, a posebno me zainteresovala estetska stomatologija. Specijalizirao sam oralnu hirurgiju, a magistrirao implantologiju na Stomatološkom fakultetu u Rimu. Član sam Izvršnog odbora Stomatološke komore od njenog osnivanja a trenutno i vršilac dužnosti predsjednika komore. Uvijek su me privlačile dvije stvari: estetika i novi izazovi- kako u privatnom životu, sportskoj karijeri, tako i u stomatologiji. Sem moje troje djece, moje ljubavi su poezija i karate, u kom sam bio i državni reprezentativac.

dr Bojan Komatina

doktor stomatologije

Trenutno sam na specijalizaciji iz ortopedije vilica, na Stomatološkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici, gdje sam i diplomirao. Pedantnost i strpljenje su osobine koje su mi od koristi i u životu i u profesiji. U ordinaciji dr Barović vodim sektor ortodoncije i posebno sam se specijalizovao za Quick Aligner tretmane. Strastveni sam pčelar i ponosni otac tri sina.

dr Sandra Đaletić

doktor stomatologije

Rođena sam 1995. godine na Cetinju, gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Upis na Medicinskom fakultetu u Podgorici, smjer Stomatologija, je ostvarenje moje želje iz djetinjstva. Nova znanja i iskustva stičem svakodnevno kroz praksu i uz pomoć starijih kolega, vrhunskih stručnjaka, u ordinaciji dr Barović.

naš tim sestara

Sabiha Husović

stomatološka sestra

otvorene pozicije

?

Vaše Ime i Prezime

zanimanje

Potreban vam je posao? Dajte šansu našem timu koji raste iz godine u godinu.

Bez obzira na poziciju za koju se prijavljujete važno je da znate tri stvari:

  • Neki od naših pacijenata su sa nama od prvog, mliječnog zubića;
  • Učenje se ne završava završetkom školovanja i
  • Dinamično radno okruženje kod nas nije fraza.

Budite naše sljedeće pojačanje.