NAše
USLUGE

Zubni implanti

Implanti su jedini biološki ispravan način zamjene jednog ili više nedostajućih, uz očuvanje susjednih zuba. Zahvat se izvodi u lokalnoj anesteziji, bezbolan je i bezbjedan, a pacijent se istog dana može vratiti svakodnevnim obavezama. Na ovaj način čuva se i prirodan i siguran osjećaj prilikom govora i jela.

Pročitaj više

Quick aligner

Za razliku od klasičnog fiksnog aparata, Quick Aligner estetski problem neravnomjernog rasporeda zuba rješava za dva mjeseca terapije u 80 posto slučajeva. Umjesto metalnih bravica, pacijenti nose tanke, providne i prijatne za nošenje folije, koje olakšavaju intervencije na zubima i održavanje oralne higijene.

Pročitaj više

Rekonstrukcija osmjeha

Bilo da su vam potrebne krunice, mostovi, parcijalne ili totalne proteze, kako biste nadoknadili izgubljene zube, u našoj ordinaciji u ovaj proces ćete biti uključeni i prije nego zahvat počne. Kompjuterski program SmileDesign vam daje priliku da sa doktorima odaberete idealno rješenje za svoj novi osmjeh, a naša zubotehnička laboratorija vam garantuje kvalitet i sigurnost radova.

Pročitaj više

Lasersko Bijeljenje zuba

Tragove koje su godinama hrana, piće, cigarete ostavljali na vašim zubima, lasersko izbjeljivanje uklanja za manje od sata. Sem što je brža, ova procedura daje i dugotrajnije rezultate od uobičajenih traka ili pasti za zube. Rezultati su vidljivi odmah, a u slučaju potrebe, postupak se može ponoviti.

Pročitaj više

Hirurgija

Oralna hirurgija obuhvata širok dijapazon postupaka od vađenja zuba do značajno složenijih zahvata koji se obavljaju u lokalnoj anesteziji. Iako ova oblast stomatologije često budi neprijatne asocijacije na bolne procedure, u našoj ordinaciji ćete dobiti vrhunsku uslugu istih takvih specijalista.

Pročitaj više

Ostale usluge

U ordinaciji dr Barovića možete dobiti sveobuhvatnustomatološku uslugu. Iako fokus stavljamo na složeniji procedure, kojezahtijevaju dodatna znanja i vještine, tu smo da pronađemo rješenje za bilokoji problem sa kojim se sretnete u održavanju zdravlja vaših zuba.

Pročitaj više